Privacy verklaring

Privacyverklaring & Algemene Voorwaarden

Datum:14-6-2020
Uw privacy is voor Home Jewels van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met uw persoonsgegevens.

Afhandelen aankoop product
Wanneer u bij ons een product bestelt, gebruiken wij uw persoonsgegevens om de bestelling af te kunnen handelen en bewaren wij uw gegevens en bestelhistorie. Mocht het product via de post bezorgd worden dan mogen wij uw persoonsgegevens aan onze verzendservice en bezorgdiensten geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens en e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat u geen gebruik meer maakt van onze diensten en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Een product kopen
U kunt bij Home Jewels producten en diensten kopen. Hierbij gebruiken wij uw persoonsgegevens om de bestelling af te handelen.

Hiervoor gebruiken wij uw factuuradres, verzendadres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres, naw-gegevens, bedrijfsnaam en BTW nummer. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat u geen gebruik meer maakt van onze diensten en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Retourneren

Wil je een product of je hele bestelling retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na het plaatsen van je bestelling, of in geval van langere levertijd, binnen 14 dagen na ontvangst. Je kunt ons een mail sturen naar info@homejewels.nl sturen om te laten weten dat je (een deel) van je bestelling wilt retourneren. De verzendkosten zijn voor rekening van de consument. Het aankoopbedrag maken we binnen 14 dagen na ontvangst van de zending naar je rekening over. 

Andere partijen
Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is om uw bestelling verder af te kunnen handelen of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze bedrijfsvoering of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie.

Cookies
Home Jewels gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan. Dit is nodig voor het goed functioneren van de website en voor het verzamelen van anonieme analytische gegevens. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als u daarna onze webwinkel verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers op onze website terecht komen en hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken.

Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Het IP-adres van bezoekers wordt geanonimiseerd door het laatste octet te maskeren. Wij hebben het delen van persoonsgegevens door Google geblokkeerd, gegevens worden niet gedeeld en niet gebruikt door andere Google diensten in combinatie met Google Analytics- cookies

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een afgeschermd systeem. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u uw persoonsgegevens invoert.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website, producten of diensten wijzigen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Home Jewels
Laan van het kinholt 178
7823HE Emmen
info@homejewels.nl